Vigsel stadshuset

Varje lördag gifter sig ca 60 par i stadshuset i Stockholm. Funderar ni också på att gifta er där?

Vill ni göra en vigsel i stadshuset så se till att boka så fort som möjligt. Det är ca 5 månaders kö men har ni mer bråttom så kan det finnas avbokade tider med kortare varsel. Glöm inte att ni måste ha en hindersprövning klar innan vigseln. När ni har bokat så se till att ni även bokar in den bröllopsfotograf ni vill ha då tiderna snabbt försvinner.

Du kan läsa mer om hur man bokar och hur det går till att gifta sig i stadshuset i Stockholm här: https://vigsel.stockholm/

För att veta mer om hur en det fungerar att ha mig som fotograf på eran vigsel kan du läsa mer på: https://www.fotografcaroline.se/info/

Det går även bra att kontakta mig på caroline@fotografcaroline.se eller så kan du fylla i kontaktformuläret som finns längre ner på sidan. Jag svarar gärna på era frågor och hjälper till att planera eran vigsel på bästa sätt.

/ Caroline

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er fotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi ses för att prata om ert bröllop.

 

 

 

Jag som fotograferar heter Caroline Sahlberg och jag har vunnit priser för mina bilder både i Sverige och internationellt.

Här kan du hitta mer information:

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på ert datum. Kan jag på er bröllopsdag så brukar vi ha ett möte online eller irl, för att prata om ert bröllop.

 

Ni kan ringa, smsa, maila eller fylla i formuläret nedan.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er.

 

/ Caroline Sahlberg

 

mail: caroline@fotografcaroline.se

mobil: 073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

 

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till caroline@fotografcaroline.se

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

caroline@fotografcaroline.se