Vigsel i Alla Helgona kyrkan

Alla Helgona kyrkan i Nyköping är en oerhörd vacker kyrka att ha sin vigsel i.

Kyrkan ligger vid Östra torget i Nyköping och man vet inte exakt hur gammal den är. Kyrkan blev omnämnd i skrift redan på 1200-talet och kyrkans nuvarande utseende tillkom på 1500-talet då kyrkan byggdes om. Så gillar ni vackra gamla kyrkor så kan denna kyrka vara något för er.

Kyrkan ligger vid ett vackert litet torg och inte många meter bort finns Nyköpingsån och Nyköpings hus. Så det finns många vackra fotoplatser i närheten, där det enkelt går att ta era bröllopsporträtt.

Vill du se hur kyrkan ser ut inuti från datorn/surfplatta eller din mobil så finns kan du kolla runt här: https://www.svenskakyrkan.se/nykoping/alla-helgona-kyrka

Vill du veta mer om bröllopsfotografering så kan du läsa mer här: https://www.fotografcaroline.se/info/ eller kontakta mig via mail på caroline@fotografcaroline.se

/ Caroline, bröllopsfotograf i Nyköping och Sörmland

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er fotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi ses för att prata om ert bröllop.

 

 

 

Jag som fotograferar heter Caroline Sahlberg och jag har vunnit priser för mina bilder både i Sverige och internationellt.

Här kan du hitta mer information:

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på ert datum. Kan jag på er bröllopsdag så brukar vi ha ett möte online eller irl, för att prata om ert bröllop.

 

Ni kan ringa, smsa, maila eller fylla i formuläret nedan.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er.

 

/ Caroline Sahlberg

 

mail: caroline@fotografcaroline.se

mobil: 073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

 

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till caroline@fotografcaroline.se

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

caroline@fotografcaroline.se