Varför man ska boka en bröllopsfotograf.

Det finns flera anledningar till varför du vill anlita en professionell bröllopsfotograf.

1. Efter bröllopet är över så är det bara bilderna och era minnen ni har kvar. När maten är uppäten och festen är slut så är det bara bilderna som fortfarande är viktiga. Det är bilderna från ert bröllop som ni kommer att titta på och vilja titta resten av livet ni har tillsammans. Det är inte bara ni som vill ha ett vackert porträtt från er bröllopsdag utan det kommer även vara viktigt för era föräldrar och era barn. Då kan det vara bra om ni har investerat i en bröllopsfotograf så bilderna är riktigt bra.

2. Genom att anlita en professionell fotograf får ni bilder från hela er dag i bra kvalité. Genom att välja en professionell fotograf, med erfarenhet, får ni även hjälp och tips under dagen.

3. En professionell fotograf har alltid en back-up med kamera och minneskort om något skulle börja krångla under dagen. Ni kan lita på att det blir bilder från er dag även om tekniken skulle börja krångla.

4 . Att få ett professionellt album med era bilder kommer inte bara var vackert och oerhört viktigt, den kommer även vara i så bra kvalite att den håller och är lika fin om många år. Den kvalitén kan bara en professionell fotograf skapa.

5 . En bröllopsfotograf är också bra på att få sina brudpar att känna sig bekväma och vet hur man får magiska bilder.

6 . En bröllopsfotograf missar inte era viktiga detaljer.

7. Ni slipper att någon vän eller släktning följer efter er hela dagen. Även om man gillar sina vänner och släktningar kan det vara påfrestande om de följer med och kommenterar allt.

8. Ni får era bilder redigerat på ett bra sätt. Att någon gör ett urval på era bästa bilder och redigerar de är ovärderligt då det tar väldigt många timmar.

Vill du veta mer så läs gärna mer på: www.fotografcaroline.se

/ Caroline

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er fotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi ses för att prata om ert bröllop.

 

 

 

Jag som fotograferar heter Caroline Sahlberg och jag har vunnit priser för mina bilder både i Sverige och internationellt.

Här kan du hitta mer information:

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på ert datum. Kan jag på er bröllopsdag så brukar vi ha ett möte online eller irl, för att prata om ert bröllop.

 

Ni kan ringa, smsa, maila eller fylla i formuläret nedan.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er.

 

/ Caroline Sahlberg

 

mail: caroline@fotografcaroline.se

mobil: 073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

 

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till caroline@fotografcaroline.se

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

caroline@fotografcaroline.se