Tips för ett traditionellt frieri

Om du planerar att göra ett traditionellt frieri finns det några saker att tänka på. Vill du inte ha ett traditionellt frieri så strunta i detta blogginlägg. 🙂

När du friar så bör du har köpt en förlovningsring. En av delarna med ett traditionellt frieri är att du ska välja ut något som din blivande kommer att gilla nu men även resten av sitt liv. Är du osäker på storleken så kan du köpa exempelvis en diamant och låna en attrapring, som sedan byts ut till en ring i lämplig storlek. Gå gärna och fråga om råd hos din juvelerare.

Låt det vara en hemlighet och se till att din partner blir överraskad.

Om din partner gillar uppmärksamhet från andra människor, se till att du friar offentligt! Gillar din partner inte uppmärksamhet så gör det mer privat och planera så att det inte blir en jobbig situation. Du vill att ni ska minnas denna stora dag med glädje.

Det finns inget rätt tillfälle. Så fria och gör det bästa av situationen.

Stort lycka till och jag hoppas att ni får en lyckad förlovning.

/ Caroline

www.fotografcaroline.se

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er fotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi ses för att prata om ert bröllop.

 

 

 

Jag som fotograferar heter Caroline Sahlberg och jag har vunnit priser för mina bilder både i Sverige och internationellt.

Här kan du hitta mer information:

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på ert datum. Kan jag på er bröllopsdag så brukar vi ha ett möte online eller irl, för att prata om ert bröllop.

 

Ni kan ringa, smsa, maila eller fylla i formuläret nedan.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er.

 

/ Caroline Sahlberg

 

mail: caroline@fotografcaroline.se

mobil: 073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

 

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till caroline@fotografcaroline.se

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

caroline@fotografcaroline.se