Tips för en lyckad möhippa

En rolig del med att gifta sig brukar vara möhippan och svensexan innan själva bröllopet. Och det finns några saker som kan vara bra att tänka på för att det ska bli en fantastisk dag, kväll och kanske natt för den blivande bruden och för vännerna. Här kommer några tips på hur er möhippa kan bli en lyckad dag:

  • Vilka vill bruden ska komma? Vill bruden ha en dagen för bara sina närmaste vänner eller vill hon att alla som är bjuda till bröllopet ska komma inklusive släktningar och sin svärmor?
  • Planera alla aktiviteter så att det passar och är roligt för bruden. Alla aktiviteter som kräver lite rörelse och energi bör planeras tidigt på kvällen.
  • Börja planera i god tid så att alla som vill ha möjlighet att boka i möhippan.
  • Ta med vattenflaskor till alla.
  • Se till att inkludera alla som är med, tänk på att alla kanske inte känner varandra.
  • Färgkoda gärna. Alla deltagare kan ha svartabyxor och vit tröja medan bruden har något färgglatt på sig. Glöm inte en slöja till bruden så det är tydligt för alla att ni är ute på en möhippa.
  • Ta många bilder. Garanterat roligt att ha som minne och visa upp på bröllopet.

Hoppas att ni får en underbar dag tillsammans!

/ Caroline

www.fotografcaroline.se

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er fotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi ses för att prata om ert bröllop.

 

 

 

Jag som fotograferar heter Caroline Sahlberg och jag har vunnit priser för mina bilder både i Sverige och internationellt.

Här kan du hitta mer information:

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på ert datum. Kan jag på er bröllopsdag så brukar vi ha ett möte online eller irl, för att prata om ert bröllop.

 

Ni kan ringa, smsa, maila eller fylla i formuläret nedan.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er.

 

/ Caroline Sahlberg

 

mail: caroline@fotografcaroline.se

mobil: 073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

 

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till caroline@fotografcaroline.se

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

caroline@fotografcaroline.se