När skickar man save the date kort?

Grattis till att ni ska gifta er! När ni har bestämt när ni vill gifta er så är det bra att skicka ut ett save the date-kort. Skicka helst ut era save the date-kort mellan 6-12 månader innan er vigsel. Desto tidigare desto bättre. Anledningen till att det är bra att ni skickar ut det i god tid är att era gäster inte boka in något annat då, som semesterresor eller annat som skulle kunna göra att de inte kan delta på eran stora dag.

Anledningen till att man skickar ut save the date-kort och inte inbjudan så tidigt är för att man inte vill att gästerna ska vara uppbokade på annat och att det oftast är för tidigt att skicka ut inbjudan. Det är för tidigt att skicka ut inbjudan då inte detaljplanen med tider osv oftast inte är klar och det behövs till inbjudan. Väljer ni att gifta er på sommaren så är det extra viktigt att skicka ut save the date kort tidigt, då många planerar annat långt i förväg.

Om ni tidigt även bokar bröllopsfotograf och väljer ett av mina paket på 5 timmar eller mer så ingår en provfotografering. Provfotograferingen kan vi göra tidigt och bilderna kan ni använda till era save the date-kort eller till era inbjudningskort.

/ Caroline, Bröllopsfotograf i Nyköping och Sörmland.

www.fotografcaroline.se

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er fotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi ses för att prata om ert bröllop.

 

 

 

Jag som fotograferar heter Caroline Sahlberg och jag har vunnit priser för mina bilder både i Sverige och internationellt.

Här kan du hitta mer information:

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på ert datum. Kan jag på er bröllopsdag så brukar vi ha ett möte online eller irl, för att prata om ert bröllop.

 

Ni kan ringa, smsa, maila eller fylla i formuläret nedan.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er.

 

/ Caroline Sahlberg

 

mail: caroline@fotografcaroline.se

mobil: 073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

 

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till caroline@fotografcaroline.se

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

caroline@fotografcaroline.se