När ska man boka bröllopsfotograf?

En vanlig fråga är när man ska boka bröllopsfotograf? Det bästa är att ni så fort ni har bestämt datum och bokat var ni ska ha bröllopet kollar om den fotograf som ni vill ha är ledig.

Bröllopsfotografering Stockholm

Vissa bokar lokal och bröllopsfotograf 2 år i förväg, medan vissa bokar några månader innan. Maj-augusti är den populäraste tiden att gifta sig på och beroende på om någon redan har bokat det datumet ni har valt så kan det vara olika svårt att boka bröllopsfotograf.

Det viktiga när ni ska välja och boka bröllopsfotograf är att ni gillar stilen som fotografen har på bilderna. Sedan är det viktigt att ni gillar fotografen som ni anlitar. Fotografen kommer vara med er under större delen av er bröllopsdag. Om ni vill anlita mig så kollar vi först om datumet passar. Sedan så träffas vi under en fika då ni får berätta mer om er och hur ni vill ha erat bröllop. Jag kommer också berätta mer om hur jag arbetar och ger gärna tips om planeringen för att kunna ta de vackraste porträtten. Om vi gillar varandra så bokar vi fotograferingen. Har ni valt att boka mig under en heldag så kommer vi även träffas innan bröllopet för en provfotografering. Det brukar vara en rolig stund med fokus på er och jag garanterar er att ni sedan kommer känna er avslappnade framför kameran.

Vill ni veta mer om mina olika paket så läs gärna mer här:

www.fotografcaroline.se/info

eller fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med mig.

/ Caroline

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er fotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi ses för att prata om ert bröllop.

 

 

 

Jag som fotograferar heter Caroline Sahlberg och jag har vunnit priser för mina bilder både i Sverige och internationellt.

Här kan du hitta mer information:

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på ert datum. Kan jag på er bröllopsdag så brukar vi ha ett möte online eller irl, för att prata om ert bröllop.

 

Ni kan ringa, smsa, maila eller fylla i formuläret nedan.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er.

 

/ Caroline Sahlberg

 

mail: caroline@fotografcaroline.se

mobil: 073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

 

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till caroline@fotografcaroline.se

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

caroline@fotografcaroline.se