Hur mycket kostar en bröllopsfotografering?

Alla bröllop är unika och priset för vad en bröllopsfotografering kostar är beroende på hur många timmar ni vill ha en fotograf och vad som ingår i priset. I alla mina paket så ingår det digitala bilder, hur många är beroende på hur många timmar som jag fotograferar.

Förutom att ni får bilder på allt som händer under eran stora dag, så ingår det även en tavla och ett fotoalbum med era favoritbilder under dagen. Att det ingår ett fotoalbum och tavla brukar vara väldigt uppskattat, då ni får hjälp att skapa dessa produkter. Att ha en tavla och ett fotoalbum att bläddra i gör att ni både ser bilderna oftare och det är lättare att visa för sina nära och kära.

Mina paket är på 2, 5, 8 och 12 timmar. Vill ni ha ett eget upplägg så kontakta mig så försöker jag ordna med det. Alla min priser hittar ni på: www.fotografcaroline.se/info

/ Caroline

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er fotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi ses för att prata om ert bröllop.

 

 

 

Jag som fotograferar heter Caroline Sahlberg och jag har vunnit priser för mina bilder både i Sverige och internationellt.

Här kan du hitta mer information:

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på ert datum. Kan jag på er bröllopsdag så brukar vi ha ett möte online eller irl, för att prata om ert bröllop.

 

Ni kan ringa, smsa, maila eller fylla i formuläret nedan.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er.

 

/ Caroline Sahlberg

 

mail: caroline@fotografcaroline.se

mobil: 073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

 

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till caroline@fotografcaroline.se

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

caroline@fotografcaroline.se