Brudklänning

Något av det första en blivande brud brukar göra när hon börjar att planera sitt bröllop är att hon börjar leta efter den perfekta brudklänningen. Många har fantiserat om sitt bröllop och bröllopsklänningar redan som barn och nu är det äntligen dax att hitta den perfekta klänningen. Det finns många olika alternativ när det kommer till bröllopsklänning. Har du en specifik dröm om hur din klänning ska se ut kan det vara en bra idé att få din klänning uppsydd, men tänk då på att vara ute i god tid så att du hinner få din klänning klar i tid.

Att gå till en specialiserad brudklännings butik är en upplevelse. Ha gärna med någon som står dig nära som kan ge dig smakråd. Att i butiken få hjälp av en expert och att kunna testa olika klänningar kan verkligen hjälpa dig att hitta klänningen som passar dig bäst.

Vill du ha en designerklänning så kan ett alternativ vara att köpa den begagnad eller att hyra. Väljer du att hyra en klänning så kolla upp vad kemtvätten kommer att kosta och vad som händer om det skulle bli några skador på tyget eller fläckar som är svåra att få bort.

Ett billigare alternativ som även är mycket populärt är att beställa en bröllopsklänning på nätet. Men det gäller ibland att vara snabb då vissa storlekar snabbt säljs ut. Du hittar vackra brudklänningar bland annat hos:

Asos : https://www.asos.com/se/search/?q=brudkl%C3%A4nning

Zalando: https://www.zalando.se/damklader-klanningar/?occasion=wedding

Bubbleroom: https://www.bubbleroom.se/sv/brollopsklader/kvinna/brudkl%C3%A4nningar

/ Caroline, bröllopsfotograf i Sörmland och Stockholm

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er fotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi ses för att prata om ert bröllop.

 

 

 

Jag som fotograferar heter Caroline Sahlberg och jag har vunnit priser för mina bilder både i Sverige och internationellt.

Här kan du hitta mer information:

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på ert datum. Kan jag på er bröllopsdag så brukar vi ha ett möte online eller irl, för att prata om ert bröllop.

 

Ni kan ringa, smsa, maila eller fylla i formuläret nedan.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er.

 

/ Caroline Sahlberg

 

mail: caroline@fotografcaroline.se

mobil: 073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

 

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till caroline@fotografcaroline.se

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

caroline@fotografcaroline.se