Bröllopsfotograf i Trosa och Sörmland

Bröllopsfotograf Trosa

Vad roligt att ni ska gifta er och att ni har börjat att planera er stora dag. Jag fotograferar allt som händer under eran bröllopsdag då jag vet att det är så viktigt. Dagen kommer vara så intensiv för er och bilderna kommer göra så att ni minns alla underbara stunder och detaljer. Detaljerna från era förberedelser, vigsel, mingel och fest är så viktiga och att fotografera helheten och omgivningarna gör att ni kan återuppleva dagen igen och igen. Under dagen håller jag mig i bakgrunden och fotograferar det som händer. När det är dags för ”first look” och porträtten så ordnar jag så att bilderna tas på de vackraste platserna, hjälper till att posera och ser till att alla känner sig bekväma framför kameran.

 

 

Bröllopsfotografering

 

Er stora dag är något som ni kommer vilja minnas resten av era liv. Bilderna kommer att få er att minnas er dag och göra er glada år efter år.

 

Tillsammans med mig kommer det att blir en lättsam fotografering och ni kommer att få underbara bilder att titta på igen och igen.

 

Under er bröllopsdag kommer jag bli som en extra vän som följer med er, stöttar er och hjälper till när det behövs.

 

Info och pris
"Caroline är en intresserad och tillmötesgående fotograf som uppfyllde våra önskemål till fullo vid våran vigsel. Hon fångade ögonblicken vi idag älskar att titta tillbaka på."

Jenny och Daniel

 

Bröllopsfotograf i Trosa

 

Mitt namn är Caroline Sahlberg och jag är en prisbelönt fotograf. Jag fotograferar bröllop och vigslar i Trosa och Sörmland.

 

Min stora passion med att vara bröllopsfotograf är att ta bilder på alla känslor och på allt som händer. Genom att ni sedan får bilder från er bröllopsdag så kommer ni att minnas den mer och även komma ihåg alla detaljer. Jag vet att det är det som gör att ni kan återuppleva dagen igen och igen.

 

Efter erat bröllop kommer ni få både digitala bilder, en tavla och ett fotoalbum med era favoritbilder. Med bilder på helheten, miljön och alla detaljer.

 

 

Info och pris

Hur det går till att boka mig som fotograf:

 

  1. Skicka en förfrågan på ert datum genom att fylla i formuläret nedan eller genom att skicka ett mail till hej@fotografcaroline.se
  2. Passar ditt datum så bokar vi in ett planeringsmöte digitalt. Då pratar vi om hur ni vill ha ert bröllop.
  3. Provfotografering. Har ni bokat fotografering på 5 timmar eller mer så ingår en provfotografering. Fem dagar efter fotograferingen får ni 15 digitala bilder. Vilket brukar vara mycket populärt som minne, bilder till inbjudningskorten eller en extra porträttfotografering.
  4. Vigseln/Bröllopet. Jag kommer vara med er och dokumentera allt under den tiden som jag fotograferar. Vi kommer också ta vackra tidlösa porträtt.
  5. Redigering. Alla bilder kommer att redigeras för att återskapa känslan som var på bröllopet.
  6. Leverans. Efter 1 vecka efter bröllopet får ni se ett smakprov på 5 bilder. Resten av bilderna levereras digitalt 5-8 veckor efter bröllopet. Då väljer ni ut era favoritbilder och efter ert urval levereras fotoprodukterna efter 4-5 veckor.

 

 

Åh vilka fina bilder! Vi är så glada att vi valde dig som fotograf.
Trevlig, höll dig i bakgrunden men tog plats när det behövdes.

Maria och Anders

 

 

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på ert datum. Kan jag på er bröllopsdag så brukar vi ha ett möte online eller irl, för att prata om ert bröllop.

 

Ni kan ringa, smsa, maila eller fylla i formuläret nedan.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er.

 

/ Caroline Sahlberg

 

mail: hej@fotografcaroline.se

mobil: 073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

 

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) Har du inte fått svar inom en vardag, kolla din skräppost. / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till hej@fotografcaroline.se

Läs gärna mer om mina bröllopsfotograferingar här:

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

hej@fotografcaroline.se