Bröllopsfotograf iStockholm

 

Välkommen till

Fotograf Caroline Sahlberg

Bröllopsfotograf i Stockholm och Sörmland

 

 

 

Vad kul att just ni ska gifta er! Mitt namn är Caroline Sahlberg och jag är bröllopsfotograf i och runt omkring Stockholm. Jag fotograferar allt som händer under er bröllopsdag så att ni kan minnas er dag igen och igen. Jag fotograferar alla viktiga detaljer, allt som händer och ni får bilder på miljön. När det är dags för porträtt så väljer jag ut den vackraste platsen, men den finaste ljuset för att få de vackraste porträtten. Jag kommer även göra allt jag kan för att ni ska känna er bekväma och ha roligt under fotograferingen.

 

Bröllopsfotografering

 

Er stora dag är något som ni kommer vilja minnas resten av era liv. Bilderna kommer att få er att minnas er dag och göra er glada år efter år.

 

Tillsammans med mig kommer det att blir en lättsam fotografering och ni kommer att få underbara bilder att titta på igen och igen.

 

Innan bröllopet så hjälper jag till med planeringen och kommer med tips på hur eran dag kan bli så bra som möjligt.

 

Under er bröllopsdag kommer jag bli som en extra vän som följer med er, stöttar er och hjälper till när det behövs.

 

"Caroline är en intresserad och tillmötesgående fotograf som uppfyllde våra önskemål till fullo vid våran vigsel. Hon fångade ögonblicken vi idag älskar att titta tillbaka på."

Jenny och Daniel

Bröllopsfotograf i Stockholm

 

Jag fotograferar bröllop i och omkring Stockholm och Sörmland. Mina bilder har vunnit priser både i Sverige och internationellt.

 

Det jag älskar med att vara bröllopsfotograf är att jag får ta bilder på alla äkta känslor; hur man verkligen ser hur starka känslor brudparet har för varandra och alla kärlek från nära och kära som har kommit för att fira brudparet.

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5, 8 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er fotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi boka in ett digitalt möte för att prata om ert bröllop.

 

För att se mina paket och priser så klicka på länken nedan:

 

 

 

Hur det går till att boka mig som bröllopsfotograf:

 

  1. Skicka en förfrågan på ert datum genom att fylla i formuläret nedan eller genom att skicka ett mail till hej@fotografcaroline.se
  2. Är jag ledig på erat datum så bokar vi in ett digitalt möte. Då pratar vi om hur ni vill ha erat bröllop. Vill ni då boka mig så signerar vi ett avtal och ni får betala 25% av fotograferingsavgiften.
  3. Provfotografering. Har ni bokat fotografering på 8 timmar eller mer så ingår en provfotografering. Fem dagar efter fotograferingen får ni ca 15 digitala bilder. Vilket brukar vara mycket populärt som minne, bilder till inbjudningskorten eller en extra porträttfotografering.
  4. Vigseln/Bröllopet. Jag kommer vara med er och dokumentera allt under den tiden som jag fotograferar. Vi kommer också ta vackra tidlösa porträtt. Under dagen kommer jag att stötta och hjälpa er med det som behövs för att eran dag ska bli så underbar som möjligt.
  5. Efter bröllopet mailar jag er fakturan för resterande av fotograferingsavgiften.
  6. Redigering. Alla bilder kommer att redigeras för att återskapa känslan som var på bröllopet.
  7. Leverans. Efter 1 vecka efter bröllopet får ni se ett smakprov på 5 bilder. Resten av bilderna levereras digitalt 5-8 veckor efter bröllopet. Då väljer ni ut era favoritbilder och efter ert urval levereras fotoprodukterna efter 4-5 veckor.

 

Åh vilka fina bilder! 😍Vi är så glada att vi valde dig som fotograf 😊. Trevlig, höll dig i bakgrunden men tog plats när det behövdes

Maria och Anders

 

 

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på erat datum eller om ni har några frågor. Det går bra att ringa, smsa, maila eller genom att fylla i formuläret nedan.

 

Tillsammans planerar vi så att eran dag blir så bra som möjligt.

 

/ Caroline Sahlberg

 

073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

hej@fotografcaroline.se

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) Har du inte fått svar inom en vardag, kolla din skräppost. / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till hej@fotografcaroline.se

Läs gärna mer om mina bröllopsfotograferingar här:

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

hej@fotografcaroline.se