Bröllopsfotograf i Södertälje

 

Välkommen till

Fotograf Caroline Sahlberg

Bröllopsfotograf i Södertälje och Sörmland

 

 

 

Det som jag älskar med bröllop är all kärlek och hur glada alla är just den dagen. Erat bröllop är en av de mest intensiva dagarna i ert liv och mitt mål är att ta bilder på allt som händer under eran dag, så att ni år efter år kan minnas tillbaka. Utan bilder på dagen så är det lätt att glömma alla detaljer och allt som händer. Bilderna hjälper er att minnas. Jag skapar även tidlösa och magiska porträtt som visar vilka ni är.

 

 

 

Bröllopsfotograf Södertälje

Grattis till ert kommande giftemål! Letar ni bröllopsfotograf i och runt omkring Södertälje så har ni kommit helt rätt. Jag fotograferar bröllop i och runt omkring Södertälje och Sörmland. Under er bröllopsdag så dokumenterar jag allt som händer och tar vackra och känslosamma porträtt. Det är bilder som ni kommer att glädjas över under resten av era liv.

Som bröllopsfotograf fokuserar jag på att fotografera allt som händer under eran dag. Jag tar bilder på alla viktiga detaljer, händelser och på helheten. När det är dax för porträtt och gruppbilder ser jag till att det blir på den bästa platsen, men det bästa ljuset och sedan gör jag allt för att alla ska ha roligt och känna sig bekväma under fotograferingen.

Mitt mål med att fotografera bröllop är att skapa bilder som gör att ni minns och gläds över den viktigaste dagen i era liv.

 

Åh vilka fina bilder! Vi är så glada att vi valde dig som fotograf.
Trevlig, höll dig i bakgrunden men tog plats när det behövdes.

Maria och Anders

 

 

Bröllopsfotograf i Södertälje

 

Mitt namn är Caroline Sahlberg och jag är en prisbelönt fotograf. Jag fotograferar bröllop och vigslar i Södertälje, Stockholm och Sörmland.

 

Min stora passion med att vara bröllopsfotograf är att ta bilder på alla känslor och på allt som händer. Genom att ni sedan får bilder från er bröllopsdag så kommer ni att minnas den mer och även komma ihåg alla detaljer. Jag vet att det är det som gör att ni kan återuppleva dagen igen och igen.

 

Efter erat bröllop kommer ni få både digitala bilder, en tavla och ett fotoalbum med era favoritbilder. Med bilder på helheten, miljön och alla detaljer.

 

 

"Caroline är en intresserad och tillmötesgående fotograf som uppfyllde våra önskemål till fullo vid våran vigsel. Hon fångade ögonblicken vi idag älskar att titta tillbaka på."

Jenny och Daniel

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 8, och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er bröllopsfotograf i Södertälje eller Sörmland, så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi boka in ett digitalt möte för att prata om ert bröllop.

 

 

 

 

 

För en förfrågan om erat datum är ledigt eller om du har några frågor, kontakta mig gärna genom att ringa, smsa, maila eller genom att fylla i formuläret nedan.

 

Tillsammans planerar vi så att eran dag blir så bra som möjligt.

 

/ Caroline Sahlberg

 

073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

hej@fotografcaroline.se

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) Har du inte fått svar inom en vardag, kolla din skräppost. / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till hej@fotografcaroline.se

 

 

 

Läs gärna mer här:

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

hej@fotografcaroline.se