Bröllopsfotograf i Nyköping

Välkommen till

Fotograf Caroline Sahlberg

Bröllopsfotograf i Nyköping och Södermanland

 

 

Det som jag älskar med bröllop är all kärlek och hur glada alla är just den dagen. Erat bröllop är en av de mest intensiva dagarna i ert liv och mitt mål är att ta bilder på allt som händer under eran dag, så att ni år efter år kan minnas tillbaka. Utan bilder på dagen så är det lätt att glömma alla detaljer och allt som händer. Bilderna hjälper er att minnas. Som bröllopsfotograf skapar jag även tidlösa och magiska porträtt.

 

 

Bröllopsfotografering

 

Tillsammans med mig kommer det att blir en lättsam fotografering och ni kommer att få underbara bilder att titta på igen och igen.

 

Under eran dag kommer jag bli som en extra vän, som är med, stöttar, hjälper till och gör allt för att eran dag ska bli så bra som möjligt.

 

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 8, och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er bröllopsfotograf i Nyköping eller Sörmland, så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi boka in ett digitalt möte för att prata om ert bröllop.

 

 

 

Åh vilka fina bilder! 😍Vi är så glada att vi valde dig som fotograf 😊. Trevlig, höll dig i bakgrunden men tog plats när det behövdes

Maria och Anders

 

Bröllopsfotograf i Nyköping

 

Ska ni gifta er i Nyköping (eller i Södermanland) så fotograferar jag gärna erat bröllop. Mina bilder har vunnit priser både i Sverige och internationellt.

 

Jag gillar att ta bilder på alla äkta känslor. Det som jag älskar med bröllop är alla känslor; hur man verkligen ser hur starka känslor brudparet har för varandra och all kärlek från nära och kära som har kommit för att fira brudparet.

 

 

 

Hur det går till att boka mig som fotograf:

 

  1. Skicka en förfrågan på ert datum genom att fylla i formuläret nedan eller genom att skicka ett mail till hej@fotografcaroline.se
  2. Passar ditt datum så bokar vi in ett planeringsmöte. Då pratar vi om hur ni vill ha ert bröllop. Efter mötet så bestämmer ni om ni vill boka mig. Då signerar vi ett avtal och ni betalar 25 % av fotograferingsavgiften.
  3. Provfotografering. Har ni bokat fotografering på 5 timmar eller mer så ingår en provfotografering. Fem dagar efter fotograferingen får ni 15 digitala bilder. Vilket brukar vara mycket populärt som minne, bilder till inbjudningskorten eller en extra porträttfotografering.
  4. Vigseln/Bröllopet. Jag kommer vara med er och dokumentera allt under den tiden som jag fotograferar. Vi kommer också ta vackra tidlösa porträtt.
  5. Efter bröllopet så får ni en faktura på resterande beloppet av fotograferingsavgiften.
  6. Redigering. Alla bilder kommer att redigeras för att återskapa känslan som var på bröllopet.
  7. Leverans. Efter 1 vecka efter bröllopet får ni se ett smakprov på 5 bilder. Resten av bilderna levereras digitalt 5-8 veckor efter bröllopet. Då väljer ni ut era favoritbilder och efter ert urval levereras fotoprodukterna efter 4-5 veckor.

 

"Caroline är en intresserad och tillmötesgående fotograf som uppfyllde våra önskemål till fullo vid våran vigsel. Hon fångade ögonblicken vi idag älskar att titta tillbaka på."

Jenny och Daniel

 

 

För en förfrågan om erat datum är ledigt eller om du har några frågor, kontakta mig gärna genom att ringa, smsa, maila eller genom att fylla i formuläret nedan. Jag återkommer inom en arbetsdag. (Har ni inte fått svar inom en arbetsdag så kolla er skräppost)

 

/ Caroline Sahlberg

073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp.)

hej@fotografcaroline.se

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) Har du inte fått svar inom en vardag, kolla din skräppost. / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till hej@fotografcaroline.se

Läs gärna mer om mina bröllopsfotograferingar här:

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

hej@fotografcaroline.se