Bröllopsfotograf i Norrköping och Östergötland

Välkommen till

Fotograf Caroline Sahlberg

Bröllopsfotograf i Norrköping och Östergötland

 

 

 

Det som jag älskar med bröllop är all kärlek och hur glada alla är just den dagen. Erat bröllop är en av de mest intensiva dagarna i ert liv och mitt mål är att ta bilder på allt som händer under eran dag, så att ni år efter år kan minnas tillbaka. Utan bilder på dagen så är det lätt att glömma alla detaljer och allt som händer. Bilderna hjälper er att minnas. Jag skapar även tidlösa och magiska porträtt och jag hjälper er att känna så att ni kan känna er bekväma framför kameran.

 

Bröllopsfotografering

 

Tillsammans med mig kommer det att blir en lättsam fotografering och ni kommer att få underbara bilder att titta på igen och igen.

 

Som eran bröllopsfotograf tar jag bilder på allt som händer under erat bröllop, så att ni med hjälp av bilderna kommer att minnas allt. När det är dax för era porträtt så kommer jag välja den finaste platsen, men det bästa ljuset så att ni kommer att få vackra och tidlösa porträtt. Jag gör även allt för att ni och era gäster ska känna er bekväma framför kameran.

 

 

 

Åh vilka fina bilder! Vi är så glada att vi valde dig som fotograf.
Trevlig, höll dig i bakgrunden men tog plats när det behövdes.

Maria och Anders

 

 

Bröllopsfotograf i Norrköping och Östergötland

 

Ska ni gifta er i Norrköping (eller i Östergötland) så fotograferar jag gärna erat bröllop. Mina bilder har vunnit priser både i Sverige och internationellt.

 

Jag gillar att ta bilder på alla äkta känslor. Det som jag älskar med bröllop är alla känslor; hur man verkligen ser hur starka känslor brudparet har för varandra och all kärlek från nära och kära som har kommit för att fira brudparet.

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5, 8 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er bröllopsfotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi ha ett digitalt möte för att prata om ert bröllop.

 

 

"Caroline är en intresserad och tillmötesgående fotograf som uppfyllde våra önskemål till fullo vid våran vigsel. Hon fångade ögonblicken vi idag älskar att titta tillbaka på."

Jenny och Daniel

Är ni intresserade av att anlita mig som eran bröllopsfotograf så kontakta mig gärna. Ni kan fyll i formuläret nedan eller skicka ett mail till hej@fotografcaroline.se. Jag svarar inom en arbetsdag, har du inte fått svar så kolla om mailet kan ha hamnat i din skräppost.

 

Är jag ledig på erat datum så bokar jag gärna in ett digitalt möte, där ni får berätta om erat bröllop. Jag kommer gärna med tips om tidsplanen, så att eran dag blir så bra som möjligt.

 

/ Caroline Sahlberg

 

073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

hej@fotografcaroline.se

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) Har du inte fått svar inom en vardag, kolla din skräppost. / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till hej@fotografcaroline.se

Läs gärna mer om mina bröllopsfotograferingar här:

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

hej@fotografcaroline.se