Bröllopsfotograf i Linköping

Välkommen till

Fotograf Caroline Sahlberg

Bröllopsfotograf i Linköping och Östergötland

 

 

 

Det som jag älskar med bröllop är all kärlek och hur glada alla är just den dagen. Erat bröllop är en av de mest intensiva dagarna i ert liv och mitt mål är att ta bilder på allt som händer under eran dag, så att ni år efter år kan minnas tillbaka. Utan bilder på dagen så är det lätt att glömma alla detaljer och allt som händer. Bilderna hjälper er att minnas. Jag skapar även tidlösa och magiska porträtt som visar vilka ni är.

 

Bröllopsfotografering

 

Er stora dag är något som ni kommer vilja minnas resten av era liv. Tillsammans med mig kommer det att blir en lättsam fotografering och ni kommer att få underbara bilder att titta på igen och igen.

 

Som eran bröllopsfotograf tar jag bilder på allt som händer under erat bröllop, så att ni med hjälp av bilderna kommer att minnas allt. När det är dax för era porträtt så kommer jag välja den finaste platsen, men det bästa ljuset så att ni kommer att få vackra och tidlösa porträtt. Jag gör även allt för att ni och era gäster ska ha roligt och känna er bekväma framför kameran.

 

Åh vilka fina bilder! 😍Vi är så glada att vi valde dig som fotograf 😊. Trevlig, höll dig i bakgrunden men tog plats när det behövdes

Maria och Anders

 

 

Bröllopsfotograf i Linköping

 

Mitt namn är Caroline Sahlberg och jag är en prisbelönt fotograf. Jag fotograferar bröllop och vigslar i Linköping och Östergötland.

 

Min stora passion med att vara bröllopsfotograf är att ta bilder på alla känslor och på allt som händer. Genom att ni sedan får bilder från er bröllopsdag så kommer ni att minnas och komma ihåg alla detaljer. Jag vet att det är det som gör att ni kan återuppleva dagen igen och igen.

 

Efter erat bröllop kommer ni få både digitala bilder, en tavla och ett fotoalbum med era favoritbilder. Med bilder på helheten, miljön och alla detaljer.

 

 

 

 

"Caroline är en intresserad och tillmötesgående fotograf som uppfyllde våra önskemål till fullo vid våran vigsel. Hon fångade ögonblicken vi idag älskar att titta tillbaka på."

Jenny och Daniel

 

Hur det går till att boka mig som fotograf:

 

  1. Skicka en förfrågan på ert datum genom att fylla i formuläret nedan eller genom att skicka ett mail till hej@fotografcaroline.se
  2. Passar ditt datum så bokar vi in ett planeringsmöte digitalt. Då pratar vi om hur ni vill ha ert bröllop.
  3. Provfotografering. Har ni bokat fotografering på 5 timmar eller mer så ingår en provfotografering. Fem dagar efter fotograferingen får ni 15 digitala bilder. Vilket brukar vara mycket populärt som minne, bilder till inbjudningskorten eller en extra porträttfotografering.
  4. Vigseln/Bröllopet. Jag kommer vara med er och dokumentera allt under den tiden som jag fotograferar. Vi kommer också ta vackra tidlösa porträtt.
  5. Redigering. Alla bilder kommer att redigeras för att återskapa känslan som var på bröllopet.
  6. Leverans. Efter 1 vecka efter bröllopet får ni se ett smakprov på 5 bilder. Resten av bilderna levereras digitalt 5-8 veckor efter bröllopet. Då väljer ni ut era favoritbilder och efter ert urval levereras fotoprodukterna efter 4-5 veckor.

 

För en förfrågan om erat datum är ledigt eller om du har några frågor, kontakta mig gärna genom att ringa, smsa, maila eller genom att fylla i formuläret nedan.

 

Tillsammans planerar vi så att eran dag blir så bra som möjligt.

 

/ Caroline Sahlberg

 

073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

hej@fotografcaroline.se

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) Har du inte fått svar inom en vardag, kolla din skräppost. / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till hej@fotografcaroline.se

 

 

 

Läs gärna mer om mina bröllopsfotograferingar här:

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

hej@fotografcaroline.se