Bröllop på hösten

Hösten är en vacker och passande årstid för bröllop. En fördel med höstbröllop är att det inte är högsäsong för bröllop vilket gör att det förhoppningsvis är enklare att boka det som man vill till bröllopet.

Andra fördelar med hösten är att det varken brukar vara för kallt eller för varmt. Om ni väljer att ha en fest efteråt så brukar man ha den inne och då spelar inte vädret någon roll.

För era porträtt så gör det inte så mycket om det regnar. Ska vi göra porträttfotograferingen ute, då är vi snabba så att ni inte fryser och bilderna kommer att bli fina oavsett vädret. Och annars går det ju även att fotografera inomhus.

Glöm inte heller hur mysigt det kan bli när det mörknar tidigt med ljus och facklor. Svårt att få det mer romantiskt.

/ Caroline

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er fotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi ses för att prata om ert bröllop.

 

 

 

Jag som fotograferar heter Caroline Sahlberg och jag har vunnit priser för mina bilder både i Sverige och internationellt.

Här kan du hitta mer information:

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på ert datum. Kan jag på er bröllopsdag så brukar vi ha ett möte online eller irl, för att prata om ert bröllop.

 

Ni kan ringa, smsa, maila eller fylla i formuläret nedan.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er.

 

/ Caroline Sahlberg

 

mail: caroline@fotografcaroline.se

mobil: 073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

 

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till caroline@fotografcaroline.se

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

caroline@fotografcaroline.se