Börja planera bröllop och vigsel

Har ni bestämt er för att gifta er? Grattis!!!

Oavsett om ni planerar ett stort eller litet bröllop så krävs lite planering. här kommer tips på det första som ni behöver kolla upp:

  1. Var vill ni att vigseln och festen ska vara? Det är det första ni behöver bestämma er för att kunna boka in ett passande datum. Vissa populära kyrkor/vigselförrättare /festlokaler är bokade många månader i förväg.
  2. Vem vill ni ska viga er? Är den personen ledig på ert tänkta datum?
  3. Boka bröllopsfotograf. Kolla om fotografen som ni vill ha är ledig på ert datum.
  4. Skicka ut ”save the date” eller inbjudningar så era nära och kära bokar in ert datum och kan vara med och fira er stora dag!

När ni har gjort det så har ni bestämt det viktigaste för att ert bröllop eller vigsel ska bli av där ni vill gifta er, det datumet ni vill gifta er och att ni är med de människorna ni helst vill vara med.

Vill ni sedan fortsätta att planera ert bröllop så hittar ni en checklista för planering av bröllop med 56 punkter på bröllop.se https://xn--brllop-xxa.se/checklista

/ Caroline

www.fotografcaroline.se

Bröllop Nyköping

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er fotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi ses för att prata om ert bröllop.

 

 

 

Jag som fotograferar heter Caroline Sahlberg och jag har vunnit priser för mina bilder både i Sverige och internationellt.

Här kan du hitta mer information:

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på ert datum. Kan jag på er bröllopsdag så brukar vi ha ett möte online eller irl, för att prata om ert bröllop.

 

Ni kan ringa, smsa, maila eller fylla i formuläret nedan.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er.

 

/ Caroline Sahlberg

 

mail: caroline@fotografcaroline.se

mobil: 073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

 

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till caroline@fotografcaroline.se

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

caroline@fotografcaroline.se