Att kasta på brudparet efter vigseln

Det finns många olika saker som era bröllopsgäster kan kasta på er efter vigseln. Några förslag är ris, blomblad, såpbubblor, kokos, tomtebloss och vimplar.

Innan ni bestämmer vad ni vill att gästerna ska kasta på er efter vigseln så behöver ni kolla upp om platsen ni ska gifta er på har några regler. På en del platser så får man inte kasta konfetti eller ris då det blir mycket att städa upp.

Ris

Det vanliga är att man kastar ris på brudparet efter vigseln. Ris blir fint på bild och är billigt att köpa in. Nackdelen är att det kan göra väldigt ont att få mycket ris kastat på sig. Ris är inte farligt för fåglar så det behöver ni inte vara oroliga över, men det kan vara svårt att städa upp efteråt.

Konfetti

Blir väldigt effektfullt men det kan bli mycket att städa upp efteråt.

Blomblad

Väldigt vackert och det är både miljövänligt och luktar gott. Nackdelen är att det kan vara svårt att kasta.

Ballonger

Ballonger kan man göra mycket fint med. Men att släppa iväg de i luften är inte en bra idé ur miljösynpunkt.

Såpbubblor

Väldigt vackert, blir fint på bild och bra ur miljösynpunkt. Men tänk på vilken sort ni använder. Vanliga såpbubblor kan ge hemska fläckar, så var noggrann med vilken sort ni väljer.

Kokos

Kokos luktar gott och är lätt att kasta. Nackdelen är att det lätt fastnar i håret och på kläderna och är svårt att få bort.

Tomtebloss

Tomtebloss är otroligt vackert och stämningsfullt. Gästerna kan ställa sig upp och skapa en gång där brudparet behöver gå under tomteblossen. Nackdelen är att tomtebloss snabbt brinner ut och att det är mest effektfullt när det är mörkt ute.

Vimplar

Låt gästerna vifta med vimplar. Låt gästerna ställa upp sig på två rader och så får ni springa mellan medan alla gäster viftar med sina vimplar i luften. Det är både miljövänligt och ni kan välja färg så det passar erat tema. Här kan ni hitta snygga vimplar som passar till bröllop: https://www.myperfectday.se/alla-produkter/magic-wand-4-pack-vit/

Jag hoppas att ni har fått några idéer så att erat bröllop blir precis som ni vill. Vill ni prata planering och bröllopsfotografering så får ni gärna kontakta mig på hej@fotografcaroline.se eller fylla i formuläret nedan.

/ Caroline

www.fotografcaroline.se

@fotografcaroline

Bröllopsfotografering

 

 

 

Ni väljer hur många timmar av er bröllopsdag som ni vill bli fotograferade på. Jag har olika paket för 2, 5 och 12 timmar och jag kan även skapa ett helt eget paket som passar er. Är ni intresserade av att boka mig som er fotograf så kan ni börja med att kontakta mig för att se om jag är ledig på erat datum. Därefter kan vi ses för att prata om ert bröllop.

 

 

 

Jag som fotograferar heter Caroline Sahlberg och jag har vunnit priser för mina bilder både i Sverige och internationellt.

Här kan du hitta mer information:

Kontakta mig gärna för att se om jag är ledig på ert datum. Kan jag på er bröllopsdag så brukar vi ha ett möte online eller irl, för att prata om ert bröllop.

 

Ni kan ringa, smsa, maila eller fylla i formuläret nedan.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er.

 

/ Caroline Sahlberg

 

mail: caroline@fotografcaroline.se

mobil: 073-823 00 19 (skicka gärna ett sms så ringer jag upp)

 

 

send

Tack för ditt meddelande. Du kommer få svar inom kort. :) Har du inte fått svar inom en vardag, kolla din skräppost. / CarolineError submitting form. Snälla försök igen eller skicka ett mail till hej@fotografcaroline.se

Fotograf Caroline

Bröllopsfotograf

 

Högvägen 25 i Nyköping

 

073-8230019

caroline@fotografcaroline.se