Bröllopsfotograf i Nyköping och Södermanland

Minns allt från erat bröllop

Ert bröllop kommer vara en av den mest intensiva dagen i erat liv. Mitt mål som bröllopsfotograf är att ta bilder på allt som händer så att ni år efter år ska minnas allt. Bilderna gör att ni inte bara minns vad som hände utan ni kommer även återuppleva alla fantastiska känslor.

 

Personlig vägledning

 

Innan och under eran bröllopsdag ger jag er gärna tips utifrån era önskemål med fokus av bröllopsfotografering. Jag utgår helt ifrån hur ni vill ha eran bröllopsdag och jag gör alltid mitt bästa för att tillgodose era önskan.  

 

 Alla bilder redigerde

 

Efter ett urval av bilderna har gjorts så redigerar jag alla bilder. Detta gör jag för att bilderna ska återge känslan som var på brölloppet. Ni få alla de bilderna höhupplösta. I alla mina paket ingår även  ett fotoalbum eller en tavla med era favoritbilder.  

om mig

Bröllopsfotograf i Nyköping

Vad roligt att du är intresserad av en bröllopsfotografering med mig. Mitt namn är Caroline Sahlberg och jag är bröllopsfotograf i Nyköping och Södermanland. Det som jag älskar med bröllop är alla känslor som spirar hela dagen och hur glada alla är.

Under eran bröllopsdag dokumenterar jag allt som händer under dagen. Under porträttfotograferingen gör jag allt jag kan för att ni ska känna er avslappnade och att det ska vara en rolig stund. Genom det så kommer vi att skapa bilder som ni kommer vara stolta över och vilja se år efter år. Mina bilder har fått utmärkelser i fototävlingar både i Sverige och internationellt. 

 

Åh vilka fina bilder! Vi är så glada att vi valde dig som fotograf. Trevlig, höll dig bakgrunden men tog plats när det behövdes.

– MaRIA OCH ANDERS

Caroline är en intresserad och tillmötesgående fotograf som uppfyllde våra önskemål till fullo vid våran vigsel. Hon fångade ögonblicken vi idag älskar att titta tillbaka på.

– Jenny och Daniel

Kontakt

Kontakta mig gärna: